Sport Club Orășenesc Jibou, condus cu multă responsabilitate și foarte bine de Florin Nechita, cu sprijinul Primăriei Jibou, prin primarul Dan Ghiurco, a organizat in data de 9 decembrie, o competiție de fotbal pentru copii cu scop caritabil.

La evenimentul de la Jibou, desfășurat în noua sală de sport, au participat sute de copii atât din județul Sălaj, cât și din județele vecine, precum Cluj, Bihor sau Maramureș.

Invitatul special la eveniment a fost fostul mare fotbalist de la Rapid și Steaua, Ionuț Rada, care le-a vorbit copiilor despre importanța sportului în viața de zi cu zi și despre cât de importantă este mișcarea – o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Și priamrul Dan Ghiurco a avut cuvinte de apreciere despre eveniment.

„Cu mare bucurie, am participat astăzi la deschiderea turneului Cupa Bucuriei, un moment îmbogățit de prezența lui Ionuț Rada, un exemplu de perseverență și dedicație în fotbal. Este o inspirație să vedem astfel de modele pentru tinerii noștri sportivi, care aspiră să urmeze aceeași cale de succes. Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru un eveniment de neuitat. Împreună, celebrăm sportul și talentul în comunitatea noastră! Sunt mândru de comunitatea noastră și de talentele ei tinere”, transmite primarul Dan Ghiurco.”

1
    1
    Coșul tău
    Abonamentul Semestrial
    1 X 660,00 lei la fiecare 6 luni - primele 3 zile gratuite = 660,00 lei la fiecare 6 luni - primele 3 zile gratuite