LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele digitale pe care le comercializează vânzătorul vor fi disponibile pentru a fi descărcate, după plata lor, în contul creat de cumpărător pe site-ul www.theradaway.ro.

RETURNAREA PRODUSELOR
Toate produsele comercializate de către vânzător beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.
Având în vedere că vorbim despre produse digitale ce constau într-un anumit bagaj de informații, acestea NU POT FI returnate. De asemenea, produsele digitale precum planuri de antrenament, nu pot fi returnate, iar banii nu pot fi restituiți. Planurile de Online Coaching reprezintă un serviciu prestat pentru care nu se pot restitui banii și nici nu se pot returna.

Pot anula abonamentul oricând?

Dacă alegi abonamentul de €25, ai opțiunea de a anula în orice moment. O să ai acces în continuare la servicii până la data de expirare a abonamentului și nu vor mai exista alte costuri în viitor.

Abonamentul de 6 luni sau 12 luni nu permite anularea acestuia și nu este rambursabil.

 

Cum îmi anulez abonamentul?

Pentru a anula, conectează-te pe website și accesează secțiunea „Account” din meniu. Odată ajuns pe pagina „Account”, apasă pe „Billing”, iar sub planul tău apasă pe „Change Plan”. Apasă pe „Cancel Membership” și urmează instrucțiunile.

 

O sa fiu taxat/ă dacă anulez abonamentul?

Nu, nu o să întâmpinați nici o taxa după anularea abonamentului. Însă ne-ar părea rău dacă ați pleca!

 

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati prin urmatoarele mijloace:

The Rada Way SRL

Str. Aleea Muzicii 18, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

contact@theradaway.ro

 

 

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente