intrebari frecvente

Vezi mai jos raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre programul The Rada Way. Daca nu gasesti aici raspunsul la intrebarea ta, trimite-ne un mesaj prin intermediul paginii Contact

Cum decurg antrenamentele?

Antrenamentele noastre sunt concepute pentru a fi parcurse din confortul propriei tale case. Acestea îți vor face inima să bată accelerat și încorporează atât exerciții cu greutăți cât și exerciții de întindere. Antrenamentele sunt conduse de Ionuț sau de un instructor aprobat de Ionuț.

Ce fel de abonamente oferiți?

Oferim clienților noștri 3 tipuri de abonamente.

  • €25 pe lună (anulați oricând)
  • €136 pe o perioadă de 6 luni (€23 pe lună)
  • €264 pe o perioadă de 12 luni (€22 pe lună)
Pot anula abonamentul oricând?

Dacă alegi abonamentul de €25, ai opțiunea de a anula în orice moment. O să ai acces în continuare la servicii până la data de expirare a abonamentului și nu vor mai exista alte costuri în viitor.

Abonamentul de 6 luni sau 12 luni nu permite anularea acestuia și nu este rambursabil.

O sa fiu taxat/ă dacă anulez abonamentul?

Nu, nu o să întâmpinați nici o taxa după anularea abonamentului. Însă ne-ar părea rău dacă ați pleca!

Cum îmi anulez abonamentul?

Pentru a anula, conectează-te pe website și accesează secțiunea „Account” din meniu. Odată ajuns pe pagina „Account”, apasă pe „Billing”, iar sub planul tău apasă pe „Change Plan”. Apasă pe „Cancel Membership” și urmează instrucțiunile.

Antrenamentele se pot viziona de pe orice dispozitiv?

Da. În mod implicit, videoclipurile sunt optimizate pentru a funcționa pe toate motoarele de căutare web, inclusiv pe telefoane, fără a fi nevoie de alte aplicații. Playerele video sunt compatabile cu Airplay și Chromecast, pentru a viziona videoclipurile de pe televizor.

Pot să descarc videoclipurile pe telefon?

Nu. Toate antrenamentele sunt valabile pe site timp de 7 zile.

La ce calitate video mă pot aștepta?

Rețeaua multi-bitrate adaptive de streaming asigură o experiență consistentă, indiferent de viteza de transfer sau de locație.

Ce măsuri de protecție luați pentru a evita blocarea videoclipurilor sau problemele de playback?

Partenerii noștrii folosesc o tehnologie numită CDN (Content Delivery Network), responsabilă pentru calitatea videoclipurilor. Această tehnologie este folosită de Netflix și de YouTube, așa că vă aflați pe mâini bune. Totodată, folosim o rețea de streaming multi-bitrate pentru a reda videoclipurile, transcodate pentru a fi transmise pe mai multe dispozitive, pentru o experiență optimă.

Pot viziona antrenamentele folosind datele mobile?

Calitatea de transmitere și playback depinde de ISP (Furnizorul de servicii Internet) sau de furnizorul de date mobile. Noi recomandăm conecțiunea 4G sau WiFi.

Am nevoie echipament special pentru antrenamente?

Nu toate exercițiile necesită un echipament special; puteți improviza cu ce aveți acasă. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm o pereche de gantere cu greutatea cuprinsă între 5-15 kg și/sau o pereche de gantere cu greutatea cuprinsă între 2-5 kg, în funcție de capacitățile dumneavoastră.

Benzile de rezistență sunt potrivite pentru exercițiile pentru fese/pentru încălzire.

Cum îmi resetez parola?

Vă puteți reseta parola oricând dacă întrați pe pagina de conectare a site-ului web și apăsați pe link-ul pentru parola uitată.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente