Ionut RADA

Antrenor Personal Online Ionut Rada

Ionut Rada, fotbalist profesionist. Fac sport de cand ma stiu, cu o bucurie pe care vreau sa ti-o transmit si tie. Pe The Rada Way, platforma mea de antrenamente online, sunt Ionut Rada, antrenorul tau personal de fitness, si te ajut sa faci sport cu zambetul pe buze!

Mi-am format o cariera frumoasa pornind de la dragostea mea pentru fotbal, pe care am sustinut-o cu multa ambitie, munca si disciplina. Aceleasi valori ma ghideaza si in prezent, in munca mea de antrenor personal online de fitness.

 Cariera mea de jucator profesionist de fotbal a inceput la Universitatea Craiova, echipa cu care am copilarit, cea datorita careia m-am indragostit de fotbal. Am continuat la Rapid Bucuresti, alaturi de care m-am calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA. Transferul la Steaua Bucuresti mi-a adus debutul in UEFA Champions League. M-am alaturat apoi echipei CFR Cluj, cu care am castigat titlul de campioni nationali.

Am ramas in Cluj-Napoca si in lumea sportului, ca antrenor personal de fitness. Dupa ce am activat multi ani in offline, am demarat proiectul online The Rada Way.

Inspirat de comunitatea formata in jurul meu in social media, “trupa” mea, am creat The Rada Way, o platforma de antrenamente online in care am investit toata experienta si energia mea. Cunostintele acumulate de-a lungul carierei mele in fotbal, in care m-am educat si colaborat cu numerosi profesionisti, mi-au permis ca in noua mea cariera de antrenor personal online sa pot concepe antrenamente de fitness unice, functionale, accesibile si distractive, pentru toate varstele.

Hai si tu in trupa mea, sa transformam sportul intr-un stil de viata, cu zambetul pe buze!

MOMENTE REMARCABILE DIN VIAȚA mea

1998

Momentul de turnură în carieră, în care am avut o discuție cu tatăl meu după o selecție foarte intensă la Echipa Națională a României U16, la care nu am fost păstrat și am vrut să renunț la fotbal, la care tata mi-a zis că am două opțiuni:

  • să renunț la sportul pe care îl iubesc și pe care îl practic de 8 ani și să mă apuc de altceva
  • să merg din ziua următoare la antrenament și să mă pregăteasc intens pentru momentul în care va veni următoarea oportunitate

2001

Momentul în care am cunoscut-o pe prietena, soția și mama copiilor mei, Teodora. Ei îi datoreaz tot ce sunt eu acum, de la omul de familie la fotbalistul Rada.

2002

Victoria Craiovei contra Stelei, acasă la Craiova cu 40.000 de oameni în tribune plus 20.000 în jurul stadionului, moment care a rămas în istoria fotbalului românesc.

2003

Debutul meu în cadrul Naționalei României în meciul cu Ucraina.

2005 – 2006

Cea mai mare performanță din fotbalul românesc după anii 2000, sfertul de finală al cupei UEFA Rapid-Steaua

2007

Debutul in competiția cea mai frumoasă și importantă din lume, la nivel de cluburi, CHAMPIONS LEAGUE

2008-2009 și 2011-2012

Momentele în care am aflat că voi deveni tată au fost două din cele mai frumoase momente din viața mea. Au fost cele mai intense sentimente pe care le-am simțit vreodată, ocazie cu care s-a adeverit zicala că fotbaliștii adevărați au fete.

2010

Golurile mele din Champions League

2012

Victoria de pe Old Trafford contra Manchester United cu CFR Cluj (0-1)

Platforma de Antrenamente Online Ionut Rada

2020

Am lansat platforma de antrenamente online The Rada Way, inspirat de trupa mea, o comunitate formata pe retelele sociale din oameni care vor un stil de viata sanatos si activ.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente