ANTRENAMENTE FITNESS ONLINE

Intra in miscarea The Rada Way!

Salutare! Sunt Ionut Rada si am creat platforma de antrenamente fitness online The Rada Way pentru tine. Vreau sa te ajut sa fii in cea mai buna forma, zi de zi. Hai in trupa mea si ai acces 24/7 la antrenamente online LIVE de fitness si yoga!

Alege un abonament

125 RON / luna
(TVA inclus)

110 RON/ luna
(TVA inclus)

100 RON/ luna
(TVA inclus)

3…2…1 START

Antrenamente Fitness Online Ionut Rada

Vreau să joc” – autobiografia lui Ionuț Rada

Dragilor, știți că mie îmi plac provocările!

Vreau să joc” este chiar rezultatul uneia dintre ele.

Povestea a început în urmă cu 10 ani, când, cu mult entuziasm și emoție, m-am apucat să îmi notez una și alta. În 2020, am dat startul acestui proiect care acum va ajunge la voi. Îmi doresc din toată inima să inspir și să transmit celor din jur pasiunea mea pentru sport.

De astăzi, „Vreau să joc”, autobiografia lui Ionuț Rada, este disponibilă pentru comandă pe @pilotbooks.ro

#VreauSaJoc #TheRadaWay #sport #pasiune #motivatie

Ionut Rada

The Rada Way

Ionut Rada, creatorul platformei de antrenamente fitness online The Rada Way

Antrenamente Fitness Online Ionut Rada

E posibil sa ma stii deja ca Ionut Rada, jucatorul profesionist de fotbal, dar aici sunt Ionut Rada, antrenorul tau personal de fitness.

The Rada Way” este platforma mea de antrenamente fitness online, in care am investit toata experienta si energia mea, cu un singur scop: sa te ajut sa integrezi sportul in viata ta si sa te bucuri de beneficiile unui stil de viata activ.

Am facut apel la cunostintele acumulate de-a lungul carierei mele, in care m-am educat si am colaborat cu nenumarati profesionisti, ca sa creez antrenamente de fitness functionale, accesibile si distractive, pentru toate varstele. Ele sunt o combinație de tehnici din scoala alergarii, pilates, yoga, HIIT, cardio, tabata, preventia accidentarilor si animal flow. Pornind de la exercitii de baza pana la exercitii complexe, iti vei lucra tot corpul, intr-o succesiune care te va pastra conectat pe toata durata antrenamentului.

Alaturi de mine sunt si alti antrenori care impartasesc viziunea The Rada Way, aceea ca sportul se face cu zambetul pe buze si ca rezultatele se obtin prin disciplina, perseverenta, o mentalitate de invingator si avand alaturi antrenori care sa te motiveze si sa te inspire.

Te astept in trupa #TheRadaWay, sa descoperi bucuria de a face sport!

Ionut Rada

Abonamente antrenamente fitness online

Esti hotarat? Incepe sa te antrenezi chiar de azi! Alege acum abonamentul potrivit pentru tine si profita de preturile promotionale!

Mesajele trupei

The Rada Way

The Rada Way a adus mișcarea la noi acasă. Cu mic, cu mare, facem sport îndrumați de Ionuț Rada, cel ce are sportul în sânge și ne molipsește și pe noi.

Hai și tu în The Rada Way!

Flaviu

Alături de băiețelul meu, facem trupă cu Ionuț Rada și ne distrăm făcând un ceva sănătos împreună, chiar de la noi de acasă.

Noi suntem super încântați că am intrat în The Rada Way.

Cristina

The Rada Way este programul de sport pe care mi l-am dorit, pentru că fac mișcare de acasă, fără să mai fie nevoie să merg la sală, sunt îndrumată de un adevărat antrenor personal și rezultatele se simt. Mă bucur că mișcarea The Rada Way s-a transformat într-un proiect accesibil pentru toată lumea. Spor la Sport, Trupă!

Ioana

The Rada Way ne-a oferit calea spre mișcare, atunci când pandemia ne-a ținut în casă.

De atunci, sportul a intrat în viața noastră în cel mai serios mod, iar acum, prin această platformă, suntem super încântați că avem un program de sport, zâmbete și voie bună, cu trupa lui Ionuț Rada.

Clara și Filip

CONTACT

Intre doua antrenamente, raspundem intrebarilor despre abonamentele si programele #TheRadaWay!

1
    1
    Coșul tău
    Antrenori Personali Online Ionut Rada
    Abonamentul Lunar
    1 X 125,00 lei / lună - primele 3 zile gratuite = 125,00 lei / lună - primele 3 zile gratuite