În perioada 13-16 iunie 2024, Cluj-Napoca se transformă într-un adevărat paradis al sportului! Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, aduce în fața publicului o multitudine de activități sportive atractive și ocazii unice.

Ce ne așteaptă la Sports Festival 2024?

 • Diversitatea sportivă: 30 de zone de inițiere gratuite vor fi amenajate, oferind participanților de toate vârstele șansa de a descoperi cât de colorat, divers și distractiv este universul sportului. De la aikido, atletism și baschet, până la escaladă, rugby și tenis de masă, veți găsi tot ce vă face inima să bată mai tare.
 • Demonstrativul de tenis în premieră mondială: Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel vor fi prezenți pentru a oferi un spectacol memorabil. Este o ocazie unică de a vedea legende ale tenisului în acțiune!
 • Masterclass-uri și discuții cu sportivi renumiți: Veți putea învăța direct de la cei mai buni, iar întâlnirile cu sportivii români de renume vor fi inspiraționale.
 • Concerte și show-uri: Serile vor fi animate de concerte, demonstrații de dans și show-uri inedite. Luați-vă pantofii de dans și pregătiți-vă să vă distrați!
 • Zonă de mâncare sănătoasă: Pentru a vă menține energia la cote maxime, veți găsi mâncare sănătoasă și deserturi delicioase.
 • Kids area: Arătați copiilor că sportul e cool! Lăsați-i să descopere zona dedicată lor și să se bucure de activități speciale.

Evenimentul se va desfășura în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, Părculețul de Copii de lângă stadion și Parcul Iuliu Hațieganu. Fiți pregătiți pentru o experiență unică, cu un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție.

Așadar, Keep Playing și să ne vedem la Sports Festival 2024! 🏆🎉

0
  0
  Coșul tău
  Coșul dvs.este golCumpară abonamente