🤩Proiectul #TheRadaWay de educație sportivă a ajuns la Bistrița⚽️

Mă bucur mult că tot mai multe cluburi oferă o educație sportivă copiilor, înainte de performanță.👏

@Club Sportiv Arcadia este un club nou , însă cu o structură și o echipă managerială care prin ceea ce face este deja un exemplu în comunitatea din Bistrița.

TheRadaWay Educație-Disciplină-Sport

Am arătat puștilor colecția mea impresionantă de tricouri, schimbate cu o serie de superstaruri ale fotbalului mondial precum Darren Fletcher, Fredy Guarin, Francesco Totti sau Hakan Chalhanoglu. Apoi am condus un antrenament, spre bucuria și admirația juniorilor de la clubul bistrițean.

Clubul Sportiv Arcadia, fondat recent de noi patru foști fotbaliști bistrițeni – Marius Ștefoi, Andrei Olariu, Vlad Ștefoi și Adrian Danci – ne-am propus să aducem entuziasm și pasiune în lumea sportului din regiune.

Avem un motto puternic, „Creștem Oameni – Modelăm Caractere – Antrenăm Viitori Fotbaliști!”, și oferim oportunități tinerilor talentați în zonă, încurajându-i să viseze la fotbalul mare.

O caracteristică distinctivă a clubului Arcadia este baza sa solidă, construită în jurul antrenorului de copii și juniori Dorel Cilean, fost mare fotbalist bistrițean și unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniul său din județul Bistrița-Năsăud.

Clubul Arcadia pune accent și pe educație, promovând modelarea unei mentalități profesioniste și a unui fotbalist complet. Cu acest scop, se vor oferi cursuri și mentorat, inclusiv cursuri de Cultură Civică, Limba Engleză și Educație Financiară, precum și alte întâlniri cu jucători exponențiali din Liga Națională.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente