Elevii de la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” din Cluj-Napoca au avut parte de o surpriză specială atunci când Ionuţ Rada a venit să le facă o vizită în cadrul „săptămâna altfel”. Acesta a venit cu multe surprize interesante pentru a oferi copiilor o experienţă memorabilă.

La această activitate, fostul fotbalist Ionuţ Rada a împărtăşit elevilor experienţele lui de glorie şi cele mai grele momente din carieră. De asemenea, el a subliniat importanţa pe care o are educaţia în viaţa unui copil.

În timpul prezentării sale, domnul Rada ne-a vorbit despre cartea sa intitulată „Vreau să joc”, care conţine poveşti din viaţa sa şi subliniază dorinţa necontenită de a se bucura de fotbalul românesc. El ne-a arătat colecţia sa impresionantă de tricouri, schimbate cu o serie de superstaruri ale fotbalului mondial precum Darren Fletcher, Fredy Guarin, Francesco Totti şi Hakan Chalhanoglu. Domnul Rada ne-a vorbit, de asemenea, despre momentele cheie ale carierei sale, menționând importanța educației sportive și mentalității tinerilor.

Cei care vor citi această carte, copiii sau cei care practică sportul, se vor regăsi în ea. Este povestea unui copil care începe să joace fotbal şi care tot timp are aceste cuvinte ‘vreau să’: vreau să joc, vreau să joc titular la juniori, vreau să joc pentru echipa oraşului, vreau să joc şi să câştig un trofeu, vreau să joc pentru echipa naţională, vreau să joc în Champions League.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente