În perioada 9-23 octombrie 2023, am avut plăcerea de a fi martori la un eveniment sportiv de excepție: Cupa CBC – The Rada Way. Această competiție a reunit echipe de fotbal, toate cu același scop – să joace fotbalul în spiritul fair-play și să se bucure de acest sport minunat.

Sloganul ediției: Fotbalul este al tuturor

Începând cu această ediție, sloganul competiției a fost “Fotbalul este al tuturor”. Acesta nu este doar un slogan, ci o filosofie pe care organizatorii și participanții la Cupa CBC – The Rada Way o împărtășesc. Fotbalul nu este doar un joc, ci o pasiune care unește oameni de toate vârstele, naționalitățile și medii sociale.

Desfășurarea competiției

Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni, cu meciuri intense și pline de emoție. Fiecare echipă a dat totul pe teren, demonstrând că fotbalul este cu adevărat un sport al tuturor. Am văzut echipe care au luptat până în ultimul minut, goluri spectaculoase, salvări incredibile ale portarilor și, cel mai important, un spirit de echipă și respect reciproc.

Cupa CBC – The Rada Way a fost mai mult decât o competiție de fotbal. A fost o sărbătoare a sportului, a unității și a fair-play-ului. Așteptăm cu nerăbdare ediția următoare și suntem convinși că va fi la fel de reușită ca aceasta. Până atunci, să nu uităm: Fotbalul este al tuturor!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul dvs.este golCumpară abonamente